Tuesday, March 07, 2006

Yx-serve

Är det någon som vet varför inte Kong Linghui har fortsatt köra "yx-serve" efter OS-finalen mot Waldner. Han körde den i princip hela matchen som han vann och sen slutar han upp med den. Jävligt konstigt. Jag har frågat både JO och Peter om det här men ingen av de visste. Skulle också vilja veta om Kongs "yxor" är bättre än Salim Chabos "yxor".

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Skulle nån kunna beskriva "yxserve".
Enligt kineser finns det tre typer av serve,-kata,sekii,seko dessa tre har 2 kombinationer ytterligare.
Dessa gör ingen skillnad om det är backhand eller forhand, vilket är stor skillnad i sverige, jag vet ingen som servar lika med bh & fh.
//ASSO

9:50 PM  
Anonymous Anonymous said...

det är väl tänkt att man skall börja godkänna nätservar snart i internationella tävlingar from 2007, bara det får slut på detta jävla limmandet....Ni som behöver lite "klick" köp en IPOD el lär er slå hårdare..

4:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

Salim Chabo han kunde trolla med servarna. Han uppträder nu på olika tillställningar under namnet Sim Salim Bim.

4:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

salim chabo var inte han efterlyst av Amerikanska polisen?
to SERVE and protect..//ASSO

5:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

"Äggets" sittserve, eller om man nu föredrar att kalla den för yxa, är det värsta jag sett!"Ägget" mötte Ulf Thorsell i en tävling på sjuttiotalet. Ulf Thorsell var nummer två i Sverige efter Stellan. Thorsell förstod ingenting 0-5, eller 1-4 när "Ägget" servade.Mica Valcic och några tii satt och skrattade på läktaren. Jag tror "Ägget" ledde med 19-16 i skilje, men då hade Uffe serven!Ägget torskade! Knäckt?Istvan Jonyer körde väl sittserven innan "Äggets" hade kläckts? Såg någon mer matchen?

9:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Vem var Ägget?

11:13 PM  

Post a Comment

<< Home