Sunday, March 26, 2006

"Live-rapportering"

Jag har sett att de har "live-rapportering" från Elitseriematcherna på svenska bordtennisförbundets hemsida. Det tycker jag är jäkligt bra, undrar hur det lät när de resonerade kring det; eftersom det är typ 30 personer på matcherna så finns det ju ett jäkla intresse, vi måste ha "live-rapportering" annars kommer supportrarna som inte kommer in att ställa till skadegörelse i matchstäderna. Nått sånt måste det ha varit. Eller kanske; Internet är ju framtiden, klart vi ska rapportera "live" från matcherna. See ya!

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

KANSKE SVENSKA PINGISFÖRBUNDET SKULLE BÖRJA GÖRA LITE REKLAM OM PINGISEN ISTÄLLET FÖR ATT SITTA PÅ SINA FETA ARSLEN(OCH ITE GÖRA MYCKET) OCH HÅVA IN LÖNEN.

6:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ett sätt att hålla intresset uppe är väl att rapportera matcherna live? Servicen är väl riktad till oss redan bt-intresserade, men ändå. Ett sätt för elitklubbarna att göra reklam för sig själva är ju att ha intressanta o uppdaterade hemsidor. Det finns några helt ok, men vissa är helt ointressanta och inaktuella. Kanske något för Erik att ranka, vilken elitklubb har bästa/sämsta hemsidan?

10:32 PM  
Anonymous Anonymous said...

Partille PK har en grym hemsida!!!

10:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

Jag har för mig att "bloggaren" gått igenom många hemsidor för att samtidigt konstaterat att de flesta var värdelösa..

8:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det är absolut en god idé med live-rapportering. Problemet ligger kanske inte där primärt dock. Jag tycker det finns andra aspekter, central marknadsföring av Elitserien, tv-avtal, eventuellt spel på ett bord, antal lag i serien osv. Sen är frågan om man kanske skall ha en rak serie utan slutspel för att på så sätt behålla spänningen i varje match. Nu är det väldigt lång transportsträcka till slutspelet och många matcher har en given utgång. Vi behöver tänka nytt och inte vara rädda för att förändra rejält.

Tjena

10:35 AM  
Anonymous Anonymous said...

Rykten angående var alla lirare tar vägen då?? Vem är klar för vilken klubb osv? Vilka klubbar lägger ner? Spåret och Warta upp, vilka lirare värvar de??

2:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

Lekstorp, Byttorp, Partille har de tre bästa hemsidorna

5:03 PM  

Post a Comment

<< Home