Wednesday, April 26, 2006

Rykte

Jag vet inte om det här är sant men jag hörde av en ungrare att en av de kinesiska ungdomarna som är på plats hade slagit både Ruiwu Tan och Roko Tosic i träningshallen idag. Imorgon så ska jag prata med någon av kroaterna och kontrollera om det här ryktet stämmer. Problemet är att man inte vet om de vågar erkänna att de förlorat mot en spelare som är under 15 år.

19 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Eric blogger........

9:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej. Jag heter Daniel Rausch (27 år) och spelar pingis i Uppsala.
Jag tänkte på det som skrevs om Peter Tolldner. Jag kommer ihåg honom när jag spelade i Stockholm och tänker att det ändå var fint att han kunde vara med i pingissammanhang. Även om han var lite annorlunda så tror jag att det är viktigt att uppmärksamma och inkludera dem som skiljer sig från mängden. Det kan göra så mycket för en människa att bara fråga hur det är, eller hälsa på någon som verkar utanför. Detta för med sig något gott och kan betyda sååå mycket för den andra personen. Ibland har jag stannat upp för att bjuda en hemlös på en kopp kaffe eller köpt lite mat på stan och ibland givit pengar. Det kan kännas lite, men i alla fall något för att inkludera de som är utstötta.
En utmaning för mig är följande ord av Jesus: "Älska era ovänner och be för dem som förföljer er". För inte så länge sedan (kanske 6 veckor sedan) fick jag en rejäl utskällning av en dam i tvättstugan för att jag hade lagt in min tvätt 30 minuter tidigare. Hon ville inte att någon skulle vara i tvättrummet fastän tvättmaskinerna var lediga. Ett tag senare träffar jag henne utanför min uppgång och hon säger att hon har tappat sina nycklar. Då frågade jag om jag skulle hjälpa henne att leta efter dem. Jag ville inte att vår relation skulle förstöras och ville därför visa att jag inte var arg på henna för det hon sagt. Det kan byggas upp murar mellan människor för att man vill ge igen. Det kan vi se i konflikten mellan Israel och Palestina och på många andra ställen (även på denna blogg) är det så många som vill ge igen. Det föder bara ilska, hat och irritation. När Jesus säger "min vän" till Judas i biblen trots att Judas precis ska till att förråda honom visar det på en gränslöst kärleksfull Gud. En Gud som förlåter den värsta synden. Jesus gav sitt liv även för Hitler och kan även förlåta fruktansvärda handlingar som dessa. När jag tänker illa om andra människor, vilket jag önskar skulle inträffa mycket mer sällan, så vet jag att Jesus förlåter mig för detta. På grund av att han offrade sig själv för min skull och gjorde det därför möjligt att lära känna Gud. Människans ondska kommer ivägen för att lära känna Gud och bara Jesus är "bryggan" över. Då hjälper han mig också att älska människor och ofta märker jag att jag kommer till korta - men det blir ett ytterligare bevis på att jag är svag i mig själv och att Jesus måste hjälpa mig. Varje dag.

Vänliga hälsningar Daniel Rausch

11:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hittade ni nycklarna?

1:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

ok..

1:16 PM  
Anonymous Anonymous said...

Det är inihelvete dåligt att förlora mot holland oavsett WO.
Det är inget rykte..//ASSO

1:16 PM  
Anonymous Anonymous said...

jens och peter lägger mot en snubbe som heter Barry och är 300 i världen.

1:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

Daniel Rausch Spånga?

2:35 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hade du möjlighet att se matchen "larren".?
Det måste ha varit allmänt dåligt?
Såg att Jensa låg under med 0-2 men sedan hämtat in till 1-2
Sen kom chocken...

2:51 PM  
Anonymous Anonymous said...

larren, det är kryss ikväll! 18.00 ring wildoak, martin, jag + x

2:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

jepp, no problemas!

3:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

jensa borde satsa på en karriär att spela mini-pingis inne i en raggarbil i Kil istället....

4:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

Vem fan är den här anonymous som skriver alla inlägg?

9:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

Daniel Rausch måste va en av dom schysstaste spelarna jag mött. Va jättevänlig både innan och efter matchen. Spelmässigt är han också riktigt bra, sätter han looparna är han nästan oövervinnerlig!

9:58 PM  
Anonymous Anonymous said...

I en raggarbil...moget,så jävla kass är han inte...

10:40 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej Daniel Rausch! Det är inte bara Jesus ,som hjälper. Har du tänkt på att utan Judas, Hitler och alla andra "onda människor" skulle Jesus vara överflödig! Med andra ord är vi "kanske " beroende av "BADGUYS". Inte bara unge Herr Jesus?

12:09 AM  
Anonymous Anonymous said...

Festligt med en kristen uppsats mitt i all denna smörja, hahaha

10:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

jag kommer att äga imorn

7:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

Har Pingissverige fått en ny Runar??

8:56 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kommentar från ett av inläggen: Ja, jag spelade i Spånga förut, men nu spelar jag för Sunnersta AIF. Vi åkte ned från division fyra:-( till division fem.

Hälsningar Daniel Rausch

10:46 AM  

Post a Comment

<< Home