Wednesday, April 12, 2006

BTK Forehand

Tydligen så vill en stor svensk kanal göra en bordtennisvariant på "FC Z" som är under arbetsnamnet "BTK Forehand". Om det blir av så vet jag iaf en som inte kommer att vara tränare; fy fan för att stå och instruera 20 idioter om vad en underskruv är. Måste till nån som gillar att synas i media; Peter Sterneborg är ju ganska bekväm framför kameran. Jag tror Peter skulle kunna lära ut en hel del på kort tid och dessutom inger det ju någon form av respekt att han har varit svensk förbundskapeten i bordtennis.
Det är kul att de valt just pingis; jag hade blivit skitbesviken om det blivit t ex badminton eller dressyr istället. Sen vet man ju aldrig säkert om det här kommer att bli av, många projekt blir det ju inget med.

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ett av de roligaste pingisminne jag har är från Safirs IT för ca 10 år sedan. En pingisförälder (med extremt dålig motorik) ställer upp i herrar 4. Mitt under spelets gång ser han en boll som är på väg in i hagen från bordet bredvid. Han skall då slå bort bollen men missar och slår i stället domaren i huvudet med sitt racket. Den spelaren skulle lätt platsa här.

8:51 PM  
Anonymous Anonymous said...

Verkar som att det är bloggarens dröm som går i uppfyllelse om det visas, snarare än att det ens skulle röra sig om ett rykte.

10:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

Pingis skulle aldirg funka, skulle 20st spelare lära sig pingis och sen skulle alla som avslutning spela en match mot tex J-O.
fotboll o hockey e så sjukt mkt större än pingis dessutom.

10:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

Kanske om det blir roligare regler. Varför är inte nätsurvar godkända och varför måste man surva i diagonalrutan i dubbeln? Kanske borde man inför att man måste kasta upp bollen - ehhh - 2 meter upp i luften - för att få bort blåbären *skratt*. Då kanske TV skulle sända *ler*.

7:33 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det är överlag "blåbären " som har uppkasst på 2 meter!!!!

7:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

nätsurvar??
uppkasst??

Tycker det vore väldigt kul om det nu är verklighet. All pr är bra pr vet ni väl!

12:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

dom bytte väl till stor boll för att det skulle bli långsammare spel.. va faan höjer dom inte bara nätet 5 cm eller nåt? då får man ju även lira med bollar som studsar rätt!? bra va?!

7:20 PM  
Anonymous Anonymous said...

jag tycker erik blogger skulle vara perfekt som ledare för ett sådant program!

8:02 PM  

Post a Comment

<< Home