Sunday, May 07, 2006

Swedish Pingpong Vikings

Flera kollegor har reagerat negativt på de fjantiga svenska supportrarna med vikingamössor och landslagströjor. Det finns ingen cool person i världen som klär ut sig över huvud taget på idrottsevenemang. Ta t ex Fredrik Ljungberg, tror nån att han skulle gå och kolla på pingis i vikingamössa och en svensk machtröja. Nej, ingen tror det. Tror nån att Jose Mourinho skulle göra det. Nej, ingen tror det. För det är skitfånigt och efterblivet att göra det. Jag hoppas att förbundet kommer att ringa någon ansvarig för organisationen och säga till att de som är över tolv år ska klä sig "casual" under tävlingarna.

19 Comments:

Anonymous Anonymous said...

din åsna, pingpong vikings är bra för svensk pingis, många går på fotboll för att de e kul o klä ut sig och heja på sitt lag, bästa vore om elitserie klubbarna får klackar på sina matcher. nästa steg vore huligangäng, de e sånt som genererar pengar.

6:53 PM  
Anonymous Anonymous said...

Jag måste hålla med Erik här. Det är bara töntarna som klär ut sig när de går på sport, de kallas även "julgranar". De riktiga fansen går vanligt klädda, i England går i stort sett ingen utklädd.

7:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

Det verkar inte som om anonymous varit varken på fotboll eller ishockey.
Pingpong Vikings skapade en härlig inramning kring Sveriges matcher i VM.
Erik, varför klär du inte ut dig i Finlands träningsoverall...?

8:14 PM  
Anonymous Anonymous said...

Otto pratade mycket med dem under VM.

8:47 PM  
Anonymous Anonymous said...

Pingpong Vikings har knappast medfört några framgångar för Svensk Pingis..

11:09 PM  
Anonymous Anonymous said...

Näe, men lite uppmärksamhet har de skapat och det är iaf bra. Fortsätt kör på säger jag, kära Vikingar! Tyckte det var extra kul att spela när ni ylade på läktaren!

9:29 AM  
Anonymous Anonymous said...

Pingpong Vikings är bra. De är genuint intresserade av pingis.

Höjer stämningen. Hade alla lag klackar i elitserien skulle det vara roligare att sända i TV.

DOCK inga fyllon eller huliganer.
Pingpong Vikings är mer roligganer och inga fyllon. GO Patrik Nyberg GO

10:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

eheh din tönt.. dom är ju as coola.. någon inte är lika cool är du som tror du är högt uppsat när i själva verket du verkligen inte är det.. Grekerna har aldrig haft någon svensk anställd hos sig... värför ljuger du`? brist på uppmrksamhet? lever du i din egen drömvärld? mobbad kanske?

3:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

SOC deltagare kanske skulle koncentrera sig mer på spelet än vad som sker på läktaren, med tanke på resultatet i SOC.....

3:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

SOC deltagare var ju ialla fall med i soc... var du de?

4:47 PM  
Anonymous Anonymous said...

Inte skulle jag vilja stå bland sjungande svenskar när vi spelar om om 20-30 plats på nästa VM.

10:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

Det är lätt att kritisera andra, men frågan är hur många som tycker till på denna sidan som har lirat soc själva:)
Tror säker att de flesta som var med på SOC hade hoppats på ett bättre resultat, liksom de som tittade säkert önskade det också.. De flesta besserwissers här är gamla ruttna tomtar som en gång i tiden varit rankade i P15 och då kan man ju tycka att om det nu är så lätt att göra resultat i SOC så kanske ni skulle damma av spaden igen själva?

9:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

jo det är ju väldigt intressant att få en vinkel av en som var med på SOC.

Jag tycker att det är nästan samma sak för dom som det är för mig, lite äldre , mycket klokare, otränad, väger lite för mycket, tappat lite hår, tjänar för bra emot det man presterar, ingen som uppskattar än längre och är med i Swedish Pingpong Vikings.

9:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

Svensk pingis är ungefär som publiken som besöker elitseriematcherna i min hemstad: gamla, torra, konservativa och - knappt - vid liv.
Gubbarna i slipover har förmodligen inte sett att ligan tappat i klass och inga nya ansikten syns på läktarna. Så vad svensk pingis behöver är knappast fler som luktar Old Spice och surt muttrar "hyyyysj" mellan bollarna. Svensk pingis behöver en fet elchock så att det bara blir damm kvar i slipovern. Rensa upp, tänkt nytt och skrik utav bara helvete...

10:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det var en välbehövlig kommentar. Håller med, det kan ju inte direkt bli sämre, eller hur? Utveckling är lika med förändring var det någon klok människa som sade.

Jag tog med min flickvän på SOC, det var första gången hon såg en pingistävling. Hon sade tre saker:

1. Vilka fula kläder alla har, kan de inte ha en coolare outfit på sig?
2. Varför i hela fridens namn går spelarna iväg ut från sin plan och hämtar bollen varje gång den åker ut? Varför tar de inte bara en ny?
3. Hur skall man veta villket bord man skall titta på? Vilka är svenskarna?

Först tänkte jag bara "ååhhhh, fattar noll" men som kom jag på att det är ju såna som hon vi skall locka och om hon får ett sånt intryck finns det säkert fler som får det. Jag menar, om pucken på elitseriematch flyger upp på läktaren, inte fan sticker Foppa upp efter den, eller hur?

Sen tycker jag ju då att åttondelarna är en helt underbar omgång på en tävling som SOC och har inga större problem att följa den men det hade uppenbarligen hon. Och det är ju vi, stofilerna, som har fel, fel fel, det är ju inte vi som skall lockas utan nya åskådare, vi är ju redan där.

Som sagt, håller med föregående talare. Och, ja, jag har spelat SOC också!

7:23 PM  
Anonymous Anonymous said...

de e svårt för foppa att sticka upp på elitseriematcher och hämta pucken eftersom han inte spelar i elitserien

8:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

Otto är för fan polare med Nyberg och Jimmy

9:33 PM  
Anonymous Anonymous said...

De är töntar hela gänget

4:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

Men hallå. Janne Eriksson då ?

11:09 AM  

Post a Comment

<< Home